Támogatói rendszer

Az MKOE támogatói rendszeréről

A Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete egy támogatói rendszert indított el 2015. januárjától. Mindazok, akik anyagi támogatásban részesítették az MKOE-t, szeretnénk a lehetőségeinkhez mérten viszonozni eddigi és jövőbeni támogatásukat. A következő év elejétől nagyobb figyelmet szándékozunk fordítani az újabb támogatóinkra is. Akik 2016. február 29-ig az MKOE számlájára 20.000 Ft-ot vagy többet utalnak, részükre korlátozott méretű reklámfelületet biztosítunk. Felhívjuk leendő szponzoraink figyelmét, hogy az átutalt vagy befizetett összeg nem tagsági díj, vagyis a támogató nem lesz automatikusan tagja az MKOE-nek!
Támogató lehet minden magán- és jogi személy, vagyis cégek, vállalkozások is. Az MKOE tagság hiánya nem korlátozó tényező.

  • Egyesületünk minden támogató részére biztosít a honlapunkon egy megjelenési lehetőséget a „Támogatóink” c. oldalon, amelyben magánszemélyek esetén szerepel a név és egyéb kért információ a befizetőről (pl. telefonszám, honlap, e-mail cím stb.) Cégek, vállalkozások esetén cégnév, szakmai irányultság, elérhetőség bármely formája, honlap cím stb.
  • Ezen kívül az MKOE évi két alkalommal megrendezett Füvészkerti kiállításán egy támogatói plakát elhelyezését biztosítjuk, amely a fenti adatokkal jelenik meg.
  • Valamint az Egyesület által tervezett, és előállított szórólapok hátlapján 8 darab kb. névjegykártya méretű reklámfelületet biztosítunk.
    A szórólapok hátoldalán csak 8 főszponzornak tudunk helyet biztosítani. Főszponzorok azok lehetnek, akik 2016. február 29-ig befizetnek legalább a 20.000 Ft-ot. A megjelenési sorrend jogát az MKOE fenntartja magának.

Kiemelt főszponzor lehet, aki évi 30.000 Ft-nál nagyobb összeggel támogatja az Egyesületet. Ebből adódóan minden szempontból elsőséget biztosítunk számára a megjelenési felületeinken.
Érdeklődni, jelentkezni Jokhel Csabánál (jokhelcsaba@t-online.hu) lehet.

MKOE Vezetése megbízásából:
Jokhel Csaba
Kiss Csaba

yy
Címkék