Meghívó a 2016. december 11-i rendkívüli közgyűlésre

Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete
2030 Érd, Hernád u. 15.

Információ:
Horváth Ferenc elnök
Tel.: (20) 546-2668
E-mail: horvath.bromelia@gmail.com

Meghívó

a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesületének Elnöksége
tisztelettel meghívja Önt
2016. december 11-én, 14:00 órakor az
ELTE Botanikus Kertjének igazgatósági épületében,
1083 Budapest, Illés u. 25. szám alatt

tartandó, megismételt rendkívüli közgyűlésére.

A megismételt rendkívüli közgyűlést a lent meghirdetett napirendben szereplő kérdések vonatkozásában az akkor megjelenők számára tekintet nélkül határozatképesnek kell tekinteni.

Napirend:

  1. Napirendi pont: Határozatképesség megállapítása, levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és hitelesítők megválasztása
  2. Napirendi pont: Az egyesület alapszabályának módosítása

    Tisztelt Tagok!

    A korábban meghirdetett 2016. december 11-i rendkívüli Közgyűlésünkön szavazni fogunk az egyesület Alapszabályának módosításáról. A módosítás tartalmaz lényegi és nem lényegi elemeket. Lényegi elem a tagdíj mértékének csökkenő irányú változása, ami a rendkívüli Közgyűlésen szövegszerűen ismertetésre fog kerülni. A nem lényegi elemek az Alapszabály régóta húzódó stilisztikai-helyesírási módosításai. Ezek a módosítások az alapszabályi rendelkezések értelmét nem változtatják meg, nem érdemiek, működésbeli változást nem jelentenek, és a nyilvántartott adatokat sem érintik. Ezek részletesen nem fognak ismertetésre kerülni a rendkívüli Közgyűlésen. Ugyanakkor annak érdekében, hogy ezekről a tagság előzetesen információt tudjon szerezni, a módosított Alapszabály tervezetet közzétesszük. Kérjük, olvassa át és ennek ismeretében szavazzon december 11-én.
    Az MKOE Elnöksége

Felhívjuk figyelmét, hogy a szavazati jog gyakorlásának feltétele az egyesületi tagság, továbbá a tag személyes vagy meghatalmazott útján történő jelenléte. A meghatalmazás két tanú aláírását tartalmazó teljes bizonyító erejű okirat, mellyel a közgyűlésen való részvételi jog mind pedig a szavazati jog gyakorolható a meghatalmazó helyett. A meghatalmazást a közgyűlés megkezdése előtt, a helyszínen a Vezetőségnek át kell adni.

A rendkívüli közgyűlést követően kerül megrendezésre az egyesületi Kaktuszos Karácsony, melyre ezúton hívjuk meg Önt!

Szíves megjelenésére számítunk!

Érd, 2016. december 6.

Az MKOE Elnöksége

yy

Csatolt állomány(ok)